Masteropleiding Compliance and Integrity in International Military Trade

De Faculteit Militaire Wetenschappen van de Nederlandse Defensie Academie biedt de Engelstalige wetenschappelijke master Compliance and Integrity in International Military Trade (CIIMT) aan. Deze 2-jarige deeltijdopleiding staat ook open voor externe studenten. Op 13 februari en 2 april zijn er informatiebijeenkomsten op de Trip van Zoudtlandtkazerne in Breda.

De wetenschappelijke geaccrediteerde masteropleiding CIIMT onderzoekt en bestudeert de militaire dimensie in de internationale militaire handel. Tijdens deze master worden managementvraagstukken bestudeerd over export control van militaire en dual-use goederen en diensten. Deze vragen omvatten vaak ethische, economische, organisatorische, wettelijke en strategische elementen (bijvoorbeeld over mensenrechten, internationale orde en veiligheid). Meer informatie over de relevantie, curriculum, opzet, doelgroep, kosten en toelatingseisen vind je in de brochure.

Informatiebijeenkomst 2 april

De informatiebijeenkomst op 2 april komt te vervallen vanwege de maatregelen tegen het Corona-virus. Houd deze intranetpagina in de gaten voor nieuwe updates over de voorlichting. De presentatie van de voorlichting kunt u downloaden.

Aanmelden

De eerstvolgende opleiding start in september. De inschrijfdeadline is door de maatregelen tegen het Coronavirus verschoven van 1 mei naar 1 juni 2020. In onderstaande publicaties staat informatie over het aanmelden en inschrijven.

Meer informatie over CIIMT

Meer informatie vind je in de volgende publicaties:

Vragen of opmerkingen over het CIIMT-programma? Stuur dan een e-mail naar master.ciimt@mindef.nl.