Masteropleiding Compliance and Integrity in International Military Trade

De Faculteit Militaire Wetenschappen van de Nederlandse Defensie Academie biedt de Engelstalige wetenschappelijke master Compliance and Integrity in International Military Trade (CIIMT) aan. Deze 2-jarige deeltijdopleiding staat ook open voor externe studenten. Op 13 februari en 2 april zijn er informatiebijeenkomsten op de Trip van Zoudtlandtkazerne in Breda.

De wetenschappelijke geaccrediteerde masteropleiding CIIMT onderzoekt en bestudeert de militaire dimensie in de internationale militaire handel. Tijdens deze master worden managementvraagstukken bestudeerd over export control van militaire en dual-use goederen en diensten. Deze vragen omvatten vaak ethische, economische, organisatorische, wettelijke en strategische elementen (bijvoorbeeld over mensenrechten, internationale orde en veiligheid). Meer informatie over de relevantie, curriculum, opzet, doelgroep, kosten en toelatingseisen vind je in de brochure.

Informatiebijeenkomsten 13 februari en 2 april

Op 13 februari en 2 april 2020 zijn er informatiebijeenkomsten op de Trip van Zoudtlandtkazerne. Deze zijn van 18.00 tot 19.00 uur. Aanmelden kan via e-mail: master.ciimt@mindef.nl
Niet-Defensiemedewerkers graag met vermelding van:

  • voor-, achternaam;
  • geboortedatum;
  • geboorteplaats;
  • ID type;
  • ID-nummer.

Aanmelden

De eerstvolgende opleiding start in september. Je kan je inschrijven van 1 februari tot en met 1 mei. In onderstaande publicaties staat informatie over het aanmelden en inschrijven.

Meer informatie over CIIMT

Meer informatie vind je in de volgende publicaties:

Vragen of opmerkingen over het CIIMT-programma? Stuur dan een e-mail naar master.ciimt@mindef.nl.