Als u op de hoogte wilt blijven van de laatste ontwikkelingen van een bepaald onderwerp, dan kunt u zich abonneren op RSS-feeds van het ministerie van Defensie. Zo wordt u automatisch geïnformeerd over het laatste nieuws.

Met RSS hoeft u niet telkens dezelfde internetsites te bezoeken om te zien of er iets nieuws is gepubliceerd. U krijgt automatisch een melding zodra dit gebeurt.

Het ministerie van Defensie biedt de volgende RSS-feeds:

RSS-feeds nieuwsberichten

Andere RSS-feeds

U kunt zich ook aanmelden voor RSS-feed op activiteiten, nieuws en documenten in 'Onderwerpen' op deze website. Daarnaast is RSS-feed mogelijk voor persconferenties en documenten van minister Ank Bijleveld en Kamerstukken, beide via rijksoverheid.nl.

Wat heeft u nodig om RSS te gebruiken

Om de inhoud van een RSS-feed te kunnen bekijken, heeft u een RSS-reader of een webbrowser nodig die RSS ondersteunt, zoals bijvoorbeeld Firefox. Microsoft Internet Explorer ondersteunt RSS vanaf versie 7. Een RSS-reader kunt u (gratis) downloaden van internet.

Een goede RSS-reader voor Windows is bijvoorbeeld Feedreader 3. Deze kunt u downloaden vanaf www.feedreader.com.

Hoe gebruikt u een RSS-feed

Wanneer u uw RSS-reader heeft geïnstalleerd, kunt u naar keuze RSS-feeds toevoegen.

Zo voegt u een RSS-feed to met Feedreader:

  • Ga naar de oranje RSS-knop.
  • Klik op de rechtermuisknop en selecteer 'Snelkoppeling toevoegen'.
  • Klik op 'Add new feed', klik vervolgens op 'next'.
  • Geef de RSS-feed een naam en klik op 'finish'.

Meer informatie

Meer informatie over RSS vindt u op de externe link: rss.startpagina.nl. Hier vindt u ook links naar alternatieve RSS-readers.