Contact

U kunt op verschillende manieren en om verschillende redenen contact zoeken met Defensie. Daarnaast kunt u via social media het ministerie volgen.

Werken bij Defensie

Kijk op de pagina vacatures bij Defensie.

Publieksvoorlichting

Vragen, opmerkingen of suggesties kunt u doorgeven aan de publieksvoorlichting van het ministerie van Defensie. De publieksvoorlichting is ondergebracht bij Informatie Rijksoverheid.

  • U kunt uw vraag telefonisch stellen via het 4-cijferig telefoonnummer 1400 op werkdagen van 8.00 tot 20.00 uur. Voor dit nummer betaalt u alleen uw gebruikelijke belkosten en geen informatietarief.
  • Bent u in het buitenland, dan kunt u bellen naar telefoonnummer + 31 77 465 67 67.
  • U kunt uw vraag ook stellen via het contactformulier.

Geluidshinder

Voor informatie of klachten die te maken hebben met het vliegverkeer van militaire vliegtuigen kunt u het gratis informatienummer 0800-022 60 33 bellen. U kunt ook het klachtenformulier vliegbewegingen invullen.

Post- en bezoekadres

Ministerie van Defensie
Postbus 20701
2500 ES Den Haag

Bezoekadres:
Kalvermarkt 32
2511 CB Den Haag

Algemeen telefoonnummer: (070) 318 81 88

Legitimatie verplicht.

Ministerie van Defensie

Ministerie van Defensie, Kalvermarkt 32, Den Haag

Kalvermarkt 32, Den Haag

Meldpunt ongewenst gedrag

Voor meldingen van of klachten over ongewenst gedrag of schending integriteit kunt u contact opnemen met het meldpunt Integriteit Defensie.

Persvoorlichting

Telefoon: (070) 318 88 88 (alleen voor journalisten)
E-mail: persvoorlichting@mindef.nl

Persberichtenservice

Via de persberichtenservice van rijksoverheid.nl kunt u zich abonneren op persberichten van de ministeries en onderdelen daarvan. De persberichten zijn bestemd voor de nationale, regionale en lokale pers: dagbladen, radio-, televisie- en online media, freelance journalisten, persbureaus en overige mediaorganisaties.

Defensie beschermt wat ons dierbaar is.