Contact

U kunt op verschillende manieren en om verschillende redenen contact zoeken met Defensie. Daarnaast kunt u via social media het ministerie volgen.

Werken bij Defensie

Kijk op de pagina vacatures bij Defensie.

Publieksvoorlichting

Vragen, opmerkingen of suggesties kunt u doorgeven aan de publieksvoorlichting van het ministerie van Defensie. De publieksvoorlichting is ondergebracht bij Informatie Rijksoverheid.

  • U kunt uw vraag telefonisch stellen via het telefoonnummer 1400. Dit kan op werkdagen tussen 8.00 en 20.00 uur. Voor dit nummer betaalt u alleen uw gebruikelijke belkosten.
  • Bent u in het buitenland? Bel dan naar +31 70 214 02 14.
  • U kunt uw vraag ook stellen via het contactformulier.

Geluidshinder

Bel voor informatie of klachten over vliegverkeer van militaire vliegtuigen het gratis informatienummer 0800-022 60 33. U kunt ook het klachtenformulier vliegbewegingen invullen.

Post- en bezoekadres

Ministerie van Defensie
Postbus 20701
2500 ES Den Haag

Bezoekadres:
Kalvermarkt 32
2511 CB Den Haag

Telefoon: (070) 318 81 88

Bekijk de video Bezoek aan een Defensielocatie voor bezoekregels. Let op: legitimatie is op elke locatie verplicht. In de flyer 'Uitleg toegangscontrole' leest u hoe Defensie omgaat met uw persoonsgegevens.

Kaart

Ministerie van Defensie

Ministerie van Defensie, Kalvermarkt 32, Den Haag.

Kalvermarkt 32, Den Haag

Meldpunt ongewenst gedrag

Voor meldingen van of klachten over ongewenst gedrag of schending integriteit kunt u contact opnemen met het meldpunt Integriteit Defensie.

Media

Telefoon: (088) 950 20 20 (alleen voor journalisten)
E-mail: persvoorlichting@mindef.nl

Nieuwsberichtenservice

Via de RSS-feed kunt u zich abonneren op nieuwsberichten van Defensie. De nieuwsberichten zijn bestemd voor de nationale, regionale en lokale pers: dagbladen, radio-, televisie- en online media, freelance journalisten, persbureaus en overige mediaorganisaties.