Help

Op deze pagina vindt u informatie over de website van het ministerie van Defensie.

Contact

Vragen, opmerkingen en suggesties kunt u via het contactformulier doorgeven aan de publieksvoorlichting van het ministerie van Defensie. De publieksvoorlichting is ondergebracht bij Informatie Rijksoverheid. 

Heeft u vragen over de website, dan kunt u deze invullen op het contactformulier voor de website.

Toegankelijkheid

De website van het ministerie van Defensie is te bekijken met vrijwel alle browsers.
Veel documenten zijn opgemaakt in pdf-formaat. Om deze te kunnen lezen, heeft u het programma Acrobat Reader nodig. U kunt via de link onderaan deze pagina Adobe Reader gratis downloaden.

Tekstgrootte

U kunt de tekst van de website vergroten of verkleinen. De instelling geldt alleen voor de tekst, niet voor de afbeeldingen.

  • De meeste browsers bieden de mogelijkheid om de tekstgrootte aan te passen. Voor Internet Explorer kunt u de tekstgrootte instellen via het menu > Beeld > Tekengrootte. Via Firefox verandert u de tekstgrootte via het menu > Beeld > Zoomen.
  • Met [Ctrl +] en [Ctrl -] kunt u ook een grotere of kleinere tekstgrootte instellen.

Auteursrecht

Het ministerie van Defensie heeft het auteursrecht op de website. Onder voorwaarde dat de bron wordt vermeld, is het toegestaan de inhoud van de website over te nemen.

Beeldmateriaal

Op de website van het ministerie van Defensie vindt u beeldmateriaal. U mag deze vrij gebruiken onder vermelding van de bron: ministerie van Defensie (tenzij anders vermeld).

Media kunnen een verzoek voor beeldmateriaal indienen bij persvoorlichting@mindef.nl.

Het Nederlands Instituut voor Militaire Historie (NIMH) is de bewaarplaats voor historische foto's en films. Meer informatie vindt u op de website Beeldbank NIMH.