Contact luchtmacht

U kunt op verschillende manieren en om verschillende redenen contact zoeken met de Koninklijke Luchtmacht. Daarnaast kunt u via social media de luchtmacht volgen.

Werken bij de luchtmacht

Kijk op de pagina werken bij de luchtmacht.

Publieksvoorlichting

Vragen, opmerkingen of suggesties kunt u doorgeven aan de publieksvoorlichting van het ministerie van Defensie. De publieksvoorlichting is ondergebracht bij Informatie Rijksoverheid.

  • U kunt uw vraag telefonisch stellen via het 4-cijferig telefoonnummer 1400 op werkdagen van 8.00 tot 20.00 uur. Voor dit nummer betaalt u alleen uw gebruikelijke belkosten.
  • Bent u in het buitenland, dan kunt u bellen naar telefoonnummer +31 70 214 02 14.
  • U kunt uw vraag ook stellen via het contactformulier.

Bezoek- en postadres

Bezoekadres
Luchtmachtplein 1
4822 ZB Breda

Bekijk de video Bezoek aan een Defensielocatie voor bezoekregels. Let op: legitimatie is op elke locatie verplicht. In de flyer 'Uitleg toegangscontrole' leest u hoe Defensie omgaat met uw persoonsgegevens.

Postadres
Postbus 8762
4820 BB Breda

Vliegbewegingen

Meer weten over vliegbewegingen? Ga naar de pagina Vliegbewegingen. U vindt daar ook de meest gestelde vragen en antwoorden. Voor eventuele klachten kunt u het online klachtenformulier invullen.

Luchtmachtgeschiedenis

Vragen over de geschiedenis van de luchtmacht kunt u stellen aan het Nederlands Instituut voor Militaire Historie (NIMH) via e-mail: informatievragennimh@mindef.nl.