De Koninklijke Marechaussee waakt over de veiligheid van de Staat. In Nederland en ver daarbuiten. Ze wordt wereldwijd ingezet op plaatsen van strategisch belang. Van de Koninklijke paleizen tot aan de buitengrenzen van Europa. Van luchthavens in Nederland tot oorlogs- en crisisgebieden overal ter wereld. De Koninklijke Marechaussee is veelzijdig inzetbaar voor veiligheid, juist als het erop aankomt.

Uitgelicht

Nieuws

Meer nieuws

Tweets @Marechaussee

Koninklijke Marechaussee @Marechaussee

In een nieuwe Dagje KMarren met... lopen we mee met Paul. Hij ontwikkelde zich in zijn lange loopbaan als expert op het gebied van documentherkenning en -vervalsingen. Bekijk de video hier >> youtu.be/zd9lHnOuilQ. pic.twitter.com/hcB6BdaFqt

6 uren geleden
Koninklijke Marechaussee @Marechaussee

@ZOuftir Jazeker. Mobiel Toezicht Veiligheid (MTV) is het toezicht op personen die vanuit een ander Schengenland bij de Belgische en Duitse grens naar Nederland reizen. De controles vinden plaats op wegen, in treinen, op het water en bij luchtverkeer.

1 dag geleden
Koninklijke Marechaussee @Marechaussee

@ZOuftir Hoi Zakaria, jazeker. Wij doen namelijk regelmatig controles Mobiel Toezicht Veiligheid op de internationale treinen.

1 dag geleden
Volg @Marechaussee