De Koninklijke Marechaussee waakt over de veiligheid van de Staat. In Nederland en ver daarbuiten. Ze wordt wereldwijd ingezet op plaatsen van strategisch belang. Van de Koninklijke paleizen tot aan de buitengrenzen van Europa. Van luchthavens in Nederland tot oorlogs- en crisisgebieden overal ter wereld. De Koninklijke Marechaussee is veelzijdig inzetbaar voor veiligheid, juist als het erop aankomt.

Uitgelicht

Nieuws

Meer nieuws

Tweets @Marechaussee

Koninklijke Marechaussee @Marechaussee

@Aichaaaaaaaaaa Het formulier is niet verplicht, maar maakt de controle voor de Marechaussee makkelijker. Zijn de gegevens niet in orde of twijfelen wij aan het verhaal, doen wij aanvullend onderzoek.

9 uren geleden
Koninklijke Marechaussee @Marechaussee

@Aichaaaaaaaaaa Goedemiddag Esther, u dient het formulier bij elke reis opnieuw in te vullen. Op het formulier geeft u aan voor welke reis u toestemming geeft.

9 uren geleden
Geretweet door @Marechaussee
Nieuwe Revu @NieuweRevu

De @Douane en @Marechaussee op Schiphol namen in 2018 906 kilo drugs in beslag die door reizigers naar Nederland werd gesmokkeld. We liepen een dag met ze mee. 'Een gemiddelde slikker heeft zo'n €50.000 aan coke in zich.' revu.nl/artikel/betrap… pic.twitter.com/v2JJvgAG8e

12 uren geleden
Volg @Marechaussee