Defensie zoekt nieuwe medewerkers op Utrecht Centraal

Bij Defensie werken zonder militair te zijn? Dat kan! Bijvoorbeeld in de logistiek, techniek of facility. Of als inkoper, beveiliger of bij een ICT-team. Omdat veel mensen dit niet weten organiseert Defensie weer een pop-up store. De winkel opent vandaag zijn deuren op Utrecht Centraal Station. Daar kunnen reizigers ontdekken wat hun mogelijkheden zijn om voor het ministerie te werken.

Vooral bij het Defensie Ondersteuningscommando en het Commando Materieel en IT zijn nieuwe collega’s welkom. De nadruk ligt op burgerfuncties. In de tijdelijke kiosk op Utrecht Centraal zijn medewerkers aanwezig om belangstellenden te vertellen over het werk bij Defensie.

Geïnteresseerd in de mogelijkheden? Kom dan eens langs in de pop-up store. De openingstijden zijn doordeweeks dagelijks van 8.00 tot 20.00 uur en in het weekeinde van 10.00 tot 18.00 uur. De kiosk staat er nog tot en met 14 april.

Carrièrebeurs

Zo’n 13.000 jongeren bezochten onlangs de Nationale Carrièrebeurs in de RAI in Amsterdam. Defensie won daar de publieksprijs voor de beste stand. Ook daar bleken veel deelnemers niet te weten dat ze als burger bij Defensie aan de slag kunnen.

De beurs is het grootste carrière-evenement van Nederland en het Nederlands Caribisch gebied. Professionals en mbo-, hbo- en wo-studenten die (bijna) afgestudeerd zijn lieten zich daar over banen bij Defensie informeren.