Videoportretten 'Ik heb graag reservisten in dienst'

In deze videoportretserie 'Ik heb graag reservisten in dienst' vertellen 5 werkgevers hoe het is om reservisten van Defensie in dienst te hebben.

Ton de Jong: algemeen directeur bij SWECO

In deze video staat het bedrijf SWECO centraal. Ton de Jong is algemeen directeur bij SWECO en vertelt over de connectie tussen Defensie en SWECO.

Ben Thomaes: eigenaar landbouwbedrijf Thermont Thomaes

In deze video staat het bedrijf Thermont Thomaes centraal. Ben Thomaes vertelt hoe zijn beeld over Defensie door werknemer en reservist Sander van Staveren is veranderd.

Jacques Kleinkramer: divisie directeur Broekman Logistics

In deze video staat logistiek dienstverlener Broekman Logistics centraal. Jacques Kleinkramer vertelt over de meerwaarde van reservisten in het bedrijf.

Erik de Borst: algemeen directeur Dienst Vervoer en Ondersteuning

In deze video staat de Dienst Vervoer & Ondersteuning (DV&O) van het ministerie van Justitie en Veiligheid centraal. Erik de Borst vertelt dat reservisten de ruimte krijgen om te werken aan training en uitzending voor de krijgsmacht.

Jeroen Simons: vice-president CGI

In deze video staat de IT-dienstverlener CGI centraal. Vice-president Jeroen Simons vertelt dat het verder verbreden van het fenomeen ‘reservist zijn voor CGI’ van belang is voor Defensie, de medewerker en CGI zelf.

Verzamelvideo: 5 werkgeversportretten

In deze verzamelvideo ‘Ik heb graag reservisten in dienst’ vertellen 5 werkgevers hoe het is om reservisten van Defensie in dienst te hebben.