Polikliniek Kaakchirurgie

Op de polikliniek Kaakchirurgie kunt u niet alleen voor het verwijderen van verstandskiezen terecht, maar ook voor het behandelen van ontstekingen aan de wortelpunt van tanden of kiezen.

Een afspraak maken met de polikliniek Kaakchirurgie

Bent u een nieuwe patiënt dan moet u eerst een verwijsbrief van uw huisarts hebben. Daarna kunt u telefonisch een afspraak maken bij de kaakchirurg.

Telefoon: (030) 250 22 30
Fax: (030) 250 22 76

De polikliniek is telefonisch bereikbaar van 8.30 tot 16.30 uur.

Legitimatiebewijs

Vergeet niet bij uw bezoek uw verwijsbrief en een geldig legitimatiebewijs mee te nemen. Dit is een geldig paspoort, rijbewijs of identiteitskaart. Uw Defensiepas is geen geldig legitimatiebewijs.

Kaakchirurgie

De kaakchirurg verwijdert tumoren in de mondholte en doet noodoperaties (traumatologie). De chirurg werkt nauw samen met de mondhygiëniste en de parodontoloog.

De parodontoloog behandelt de steunweefsels van de tanden en kiezen, dit zijn het kaakbot, het tandvlees en de verbinding daartussen.

Academische zorg

De kaakchirurg is niet alleen in het Centraal Militair Hospitaal werkzaam maar ook in het Universitair Medisch Centrum Utrecht. Hierdoor biedt de chirurg ook aan militaire patiënten academische zorg.

Kaakchirurg

  • K. van Schalkwijk