Bezoektijden

Bezoektijden zijn dagelijks van 11.00-20.00 uur. Per patiënt mogen er 2 bezoekers komen. Houdt u er rekening mee dat behandeling en onderzoek van de patiënt gewoon doorgaat en voorrang heeft.

Wilt u buiten de bezoektijden langskomen, neem dan telefonisch contact op met de verpleegkundige of de afdelingssecretaresse.

Reiskostenvergoeding bezoekers

U kunt in sommige gevallen een deel van de reiskosten voor uw bezoek terugkrijgen.
De regeling geldt voor:

  • gezinsleden;
  • aangehuwde stief- of pleegkinderen of van de echtgenoot/echtenote;
  • (stief- of pleeg)ouders of die van de echtgenoot/echtenote.

Militairen kunnen deze reisvergoeding aanvragen in het personeelssysteem Peoplesoft onder Dienstreizen > Toevoegen > Dienstreis Binnen Nederland > Ziekenbezoek door bloed-/aanverwant.

Faciliteiten bezoekers

Als directe relatie van een patiënt kunt u bij bijzondere omstandigheden gebruik maken van de familiekamer of een logeerkamer. In het CMH zijn 2 eenvoudig ingerichte logeerkamers waar u kunt overnachten. Neem hiervoor contact op met een medewerker van de verpleegafdeling of de aan u toegewezen repatriëringscoördinator.

Familiekamer

Het CMH beschikt over een aparte huiskamer waar u zich als familie kunt terugtrekken bij bijzondere omstandigheden. Daar kunt u bijvoorbeeld rustig zitten, televisie kijken of een spelletje spelen.

Vergroot afbeelding Informatiekaart voordat u het ziekenhuis bezoekt over eventuele besmetting met virussen. Volledige tekst staat op de pagina Een afspraak maken?