De Koninklijke Marechaussee waakt over de veiligheid van de Staat. In Nederland en ver daarbuiten. Ze wordt wereldwijd ingezet op plaatsen van strategisch belang. Van de Koninklijke paleizen tot aan de buitengrenzen van Europa. Van luchthavens in Nederland tot oorlogs- en crisisgebieden overal ter wereld. De Koninklijke Marechaussee is veelzijdig inzetbaar voor veiligheid, juist als het erop aankomt.

Tweets @Marechaussee

Koninklijke Marechaussee @Marechaussee

@tdmjohnny Terugkomend op jouw vraag: Defensie en politie hebben ieder een eigen ICT-omgeving. Wat voor de politie gemaakt is, past niet zomaar in de defensieomgeving. Er zijn verschillen op het gebied van architectuur, ICT en informatiebeveiligingsmaatregels.

1 dag geleden
Koninklijke Marechaussee @Marechaussee

@GerardCorbier Terugkomend op jouw vraag: Defensie en politie hebben ieder een eigen ICT-omgeving. Wat voor de politie gemaakt is, past niet zomaar in de defensieomgeving. Er zijn verschillen op het gebied van architectuur, ICT en informatiebeveiligingsmaatregels.

1 dag geleden
Koninklijke Marechaussee @Marechaussee

De Koninklijke Marechaussee heeft dinsdag 19 februari 2019 vijf personen aangehouden uit één gezin voor mensensmokkel: facebook.com/KoninklijkeMar…. pic.twitter.com/5YxchWCUfm

1 dag geleden
Volg @Marechaussee