Defensie informeert thuisfront

Tijdens de uitzending probeert Defensie u als thuisfront zo goed mogelijk te informeren over de situatie ter plaatse. Defensie doet dit op verschillende manieren.

  • Via de eenheid van uw relatie ontvangt u gedetailleerde informatie over de uitzending van uw relatie. Afhankelijk van het soort uitzending ontvangt u ook informatie van het thuisfrontcomité.
  • Via Defensie.nl/thuisfront kunt u nieuws over de missie volgen.
  • Via de Thuisfront App. Informatie over militaire vluchten is te vinden in de beveiligde omgeving van de app.
    U kunt de app downloaden in de Google Play Store en de Apple App Store. Lees de handleiding Thuisfront App (PDF, 409 KB).
  • De Defensiekrant en andere digitale krijgsmachtbladen besteden regelmatig aandacht aan de verschillende uitzendgebieden. De Defensiekrant verschijnt iedere 2 weken en de personeelsbladen Alle Hens, Landmacht, de Vliegende Hollander, KMarMagazine en Materieelgezien 1 keer per maand. U kunt zich abonneren voor de verschillende uitgaven via de pagina 'Nieuwsbrieven'.

Besloten Facebook-pagina voor thuisfront van uitgezonden militairen

De Defensie Organisatie Thuisfront heeft een Facebook-pagina: We@home, en publiceert daarop foto’s en berichten. Om de privacy van het thuisfront te garanderen is dit een besloten pagina. Besloten betekent niets meer dan dat u zich moet aanmelden. Foto’s en berichten in een besloten pagina kunnen niet gedeeld worden. Wel kunt u een reactie achterlaten. Die reactie is alleen zichtbaar voor de leden.
Wilt u zich aanmelden? Stuur dan een e-mail naar Thuisfrontzaken.DOT@mindef.nl en vermeld:

  • uw naam;
  • naam militair en PeopleSoft-nummer.

Besloten Facebook-pagina voor thuisfront van veteranen

Ook het Nederlands Veteraneninstituut heeft een Facebookpagina: Home@Vi. Bedoeld voor thuisfront van veteranen, om in contact te komen of blijven met andere thuisfronters. En ook voor deze besloten Facebook-pagina moet u zich aanmelden.