Contact landmacht

U kunt op verschillende manieren contact zoeken met de Koninklijke Landmacht. Zo kunt u de landmacht onder meer via social media benaderen en volgen.

Werken bij de landmacht

Kijk op de pagina werken bij de landmacht.

Publieksvoorlichting

Vragen, opmerkingen of suggesties kunt u doorgeven aan de publieksvoorlichting van het ministerie van Defensie. De publieksvoorlichting is ondergebracht bij Informatie Rijksoverheid.

  • U kunt uw vraag telefonisch stellen via het 4-cijferig telefoonnummer 1400 op werkdagen van 8.00 tot 20.00 uur. Voor dit nummer betaalt u alleen uw gebruikelijke belkosten.
  • Bent u in het buitenland, dan kunt u bellen naar telefoonnummer +31 70 214 02 14.
  • U kunt uw vraag ook stellen via het contactformulier.

Bezoek- en postadres

Bezoekadres
Kromhout Kazerne
Herculeslaan 1
3584 AB Utrecht

Bekijk de video Bezoek aan een Defensielocatie voor bezoekregels. Let op: legitimatie is op elke locatie verplicht. In de flyer 'Uitleg toegangscontrole' leest u hoe Defensie omgaat met uw persoonsgegevens.

Postadres
Postbus 90004
3509 AA Utrecht

Staf Commando Landstrijdkrachten

Kromhoutkazerne in Utrecht.

Herculeslaan 1, Utrecht

Thuisfront

Partners en familie van uitgezonden militairen kunnen voor informatie terecht bij Thuisfrontcomité Koninklijke Landmacht via telefoonnummer: (030) 218 19 24.

Landmachtgeschiedenis

Vragen over de geschiedenis van de landmacht kunt u stellen aan het Nederlands Instituut voor Militaire Historie (NIMH): informatievragennimh@mindef.nl.