Aanmelden 4Daagse

De 4Daagse is in 2024 van 16 tot en met 19 juli. Defensie regelt de aanmeldingen voor militaire startbewijzen van: actief dienende militairen en reservisten, niet actief dienende veteranen, burgermedewerkers en studentenweerbaarheden. Op deze pagina vindt u informatie daarover.

Let op: er hebben zich veel detachementen ingeschreven. Daardoor zijn er voor individuele lopers vanaf Kamp Heumensoord nog 110 plekken over. Deze worden verloot onder militairen, reservisten, veteranen en burgermedewerkers van Defensie. Die kunnen zich hiervoor tot 23 februari 2024 aanmelden.

U kunt meelopen in een detachement, of individueel als u in het jaar van deelname 26 jaar of ouder wordt. Als u zich heeft aangemeld, maakt Defensie als het nodig is een selectie uit de deelnemers. 

Militair startbewijs

Onderstaande categorieën komen in aanmerking voor een militair startbewijs. Klik op de categorie om de specifieke regels te lezen:

Kamp Heumensoord

Voor de detachementen en individuele lopers die op Kamp Heumensoord verblijven is er een gelijknamige app. Deze kunt u downloaden via de Apple store of Google play.

Informatie 4Daagse

Meer dan 45.000 deelnemers, met meer dan 70 verschillende nationaliteiten komen elk jaar naar Nijmegen om 4 dagen 30, 40 of 50 kilometer te wandelen. Informatie over de 4Daagse leest u op de website van Stichting De 4Daagse.