4Daagse

De 4Daagse is in 2024 van 16 tot en met 19 juli. Defensie regelt de aanmeldingen voor militaire startbewijzen van: actief dienende militairen en reservisten, niet actief dienende veteranen, burgermedewerkers en studentenweerbaarheden. Op deze pagina vindt u informatie daarover.

Wachtlijst

Er hebben zich veel detachementen ingeschreven. Door het beperkt aantal plekken op Kamp Heumensoord zijn de plekken voor individuele lopers verloot onder militairen, reservisten, veteranen en burgermedewerkers van Defensie. Defensiepersoneel dat is uitgeloot ontving bericht, inclusief plek op de wachtlijst. Daar staan er 684 op voor Kamp Heumensoord en 260 voor De Wedren.
Let op: geen behoefte meer op de wachtlijst te staan? Annuleer de militaire inschrijving zo snel mogelijk. Dan krijgt een collega wellicht het zo gewilde startbewijs. Niet deelnemen zonder afmelding leidt tot uitsluiting van de 4Daagse voor een periode van 3 jaar.

Militair startbewijs

Onderstaande categorieën kwamen in aanmerking voor een militair startbewijs. Klik op de categorie om de specifieke regels te lezen:

Kamp Heumensoord

Voor de detachementen en individuele lopers die op Kamp Heumensoord verblijven is er een gelijknamige app. Deze kunt u downloaden via de Apple store of Google play.

Informatie 4Daagse

Meer dan 45.000 deelnemers, met meer dan 70 verschillende nationaliteiten komen elk jaar naar Nijmegen om 4 dagen 30, 40 of 50 kilometer te wandelen. Informatie over de 4Daagse leest u op de website van Stichting De 4Daagse.