Orthopedie Techniek Aardenburg

Militair Revalidatie Centrum Aardenburg heeft een eigen instrumentmakerij: Orthopedie Techniek Aardenburg. De makerij is al meer dan 25 jaar de deskundige in Nederland op het gebied van arm- en beenprothesen, sportprothesen- en orthesen en inlays.

Prothesen

U kunt bij Orthopedie Techniek Aardenburg terecht voor alle soorten arm- en beenprothesen. Ook voor sporters. De revalidatiearts en een team van specialisten beoordelen welke het beste bij uw dagelijkse activiteiten past. Dit binnen de mogelijkheden die uw zorgverzekeraar u biedt.

Orthesen

Een orthese corrigeert of ondersteunt een lichaamsdeel of functie. Het wordt ook gebruikt om bepaalde bewegingen of vergroeiingen tegen te gaan. Orthesen helpen bijvoorbeeld bij artrose, letsel aan botten en pezen, rugklachten, verlamming of stabiliteitsproblemen. Orthopedie Techniek Aardenburg biedt orthesen aan voor het hele lichaam.

Inlays

Inlays, ook steunzolen genoemd, voor bijvoorbeeld pijnlijke en vermoeide voeten, rugpijn en kniepijn. De vergoeding van inlays is per zorgverzekeraar anders geregeld. Lees uw polisvoorwaarden goed na of neem eerst contact op met uw zorgverzekeraar.

Second opinion

Het maken van een prothese of orthese is maatwerk en in veel gevallen ingewikkeld. Bent u niet tevreden over uw huidige hulpmiddel of heeft u vragen? Orthopedie Techniek Aardenburg biedt u kosteloos en vrijblijvend een second opinion aan. U kunt hiervoor een afspraak maken.

Verwijzen

Uw arts schrijft een verwijzing voor een orthopedisch hulpmiddel voor. Als u de verwijsbrief meekrijgt kunt zelf een afspraak maken via telefoonnummer (0343) 59 84 35. Als uw arts de verwijzing naar ons stuurt neemt een medewerker contact met u op.

Contact

Voor vragen of voor het maken van een afspraak bel op werkdagen (0343) 59 84 35 of mail: orthopedietechniek@mrcdoorn.nl.