Videoportretten 'Ik ben reservist'

In deze videoportretserie 'Ik ben reservist' geven reservisten een inkijkje in hun werk buiten en binnen Defensie.

Otto Duindam: ICT'er bij Prorail, reservist bij de Koninklijke Marine

In deze video staat Otto Duindam centraal. In het dagelijks leven werkt hij als ICT'er bij Prorail. Hij zet zich daarnaast in als reservist bij de Koninklijke Marine.

Irene Zom: chauffeur bij PostNL, reservist bij de Koninklijke Luchtmacht

In deze video staat Irene Zom centraal. In het dagelijks leven werkt zij als chauffeur bij PostNL. Ze zet zich daarnaast in als reservist bij de Koninklijke Luchtmacht.

Marieke Zijlstra: burger bij Defensie, reservist bij de Koninklijke Marechaussee

In deze video staat Marieke Zijlstra centraal. In het dagelijks leven werkt zij als burger bij Defensie. Ze zet zich daarnaast in als reservist bij de Koninklijke Marechaussee.

Sandra Riesthuis: grondverkeersleider op Schiphol, reservist bij de Koninklijke Luchtmacht

In deze video staat Sandra Riesthuis centraal. In het dagelijks leven werkt zij als grondverkeersleider op Schiphol. Ze zet zich daarnaast in als reservist bij de Koninklijke Luchtmacht.

Maarten Kerkhofs: trainer/facilitator creatieve sessies en sportlessen, reservist bij de Koninklijke Landmacht

In deze video staat Maarten Kerkhofs centraal. In het dagelijks leven verzorgt hij als trainer/facilitator creatieve sessies en sportlessen voor groepen. Hij zet zich daarnaast in als reservist bij de Koninklijke Landmacht.

Rob van Hulst: hoogleraar in het Academisch Medisch Centrum, reservist bij de Koninklijke Marine

In deze video staat Rob van Hulst centraal. In het dagelijks leven werkt hij als hoogleraar in het Academisch Medisch Centrum in Amsterdam. Hij zet zich daarnaast in als reservist bij de Koninklijke Marine.

Nelleke Kooy: chauffeur van een bibliotheekbus, reservist bij de Koninklijke Landmacht

In deze video staat Nelleke Kooy centraal. In het dagelijks leven is zij chauffeur van een bibliotheekbus . Ze zet zich daarnaast in als reservist bij de Koninklijke Landmacht.

Adam Winkelhoff: brandweerman bij het hoogtereddingsteam, reservist bij de Koninklijke Marine

In deze video staat Adam Winkelhoff centraal. In het dagelijks leven werkt hij als brandweerman bij het hoogtereddingsteam. Hij zet zich daarnaast in als reservist bij de Koninklijke Marine.

Simon Le Fevre: technische leidinggevende bij een advies- en ingenieursbureau, reservist bij de Koninklijke Landmacht

In deze video staat Simon Le Fevre centraal. In het dagelijks leven werkt hij als technische leidinggevende/teammanager bij een advies- en ingenieursbureau. Hij zet zich daarnaast in als reservist bij de Koninklijke Landmacht.