Dienstencentrum Human Resources vraagbaak voor Defensiemedewerkers

Het Dienstencentrum Human Resources (DC HR) is het aanspreekpunt op het gebied van P&O-regelgeving, de personeelsadministratie en salarisadministratie. Het DC HR zorgt er voor dat alle Defensiemedewerkers krijgen waar ze recht op hebben en maakt duidelijk wat er wel of niet kan op het gebied van P&O.

Informatiecentrum

Medewerkers, lijnmanagers en P&O-functionarissen binnen Defensie kunnen voor vragen over P&O-regelgeving, -processen en -systemen contact opnemen met het Informatiecentrum van het DC HR. Het team doet er alles aan om uw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

U kunt uw vraag of terugbelverzoek indienen via:

  • het e-formulier via het intranetportaal van Defensie (Selfservice > Alle Apps > Informatie > Contact DC HR/DCIOD);
  • of per e-mail: DCHR@mindef.nl. Vermeld hierbij altijd het onderwerp van uw vraag, uw PeopleSoftnummer en het telefoonnummer waarop u te bereiken bent. Let op: belt het DC HR u terug? Dan ziet u een oproep van een onbekend of anoniem nummer;
  • of telefonisch: 0800 – 22 55 733, optie 3. Belt u vanuit het buitenland? Bel dan naar: +31 70 414 33 00, optie 3. Dit nummer is bereikbaar tussen 8.00 en 12.30 uur.

Noodgeval of werkzaam in een andere tijdzone?

Is er sprake van een noodgeval of werkt u in een andere tijdzone? Voor die situaties is het DC HR op werkdagen ook telefonisch bereikbaar van 12.30 tot 16.30 uur.

Adres en contact DC HR

Dienstencentrum Human Resources

Postadres:
MPC 40A
Postbus 90090
3509 AB Utrecht

Bezoekadres:
Forum 2
7521 PM Enschede

Wilt u contact met Defensie maar bent u geen Defensiemedewerker? Ga dan naar de pagina Contact.