Polikliniek Orthopedie

De polikliniek Orthopedie behandelt aandoeningen van het steun – en bewegingsapparaat. Dat zijn de botten, gewrichten, spieren, pezen en banden.

Een afspraak maken met de polikliniek Orthopedie

Bent u een nieuwe patiënt dan moet u eerst een verwijsbrief van uw huisarts hebben. Daarna kunt u telefonisch een afspraak maken bij een van de orthopeden.

Telefoon: (030) 250 20 18
Fax: (030) 250 22 72

De polikliniek is telefonisch bereikbaar van 8.30 tot 16.30 uur.

Legitimatiebewijs

Vergeet niet bij uw bezoek uw verwijsbrief en een geldig legitimatiebewijs mee te nemen. Dit is een geldig paspoort, rijbewijs of identiteitskaart. Uw Defensiepas is geen geldig legitimatiebewijs.

De orthopedisch chirurg

Veel militairen bezoeken de orthopedisch chirurg met knieklachten. Zoals problemen met de meniscus, kruisbanden of kraakbeen. Maar de polikliniek Orthopedie behandelt ook klachten aan andere gewrichten zoals enkels, voeten en schouders.

Bij de behandeling van een klacht is een operatie niet altijd nodig. Behandeling kan ook bestaan uit fysiotherapie, het aanmeten van een hulpmiddel (zoals een brace) of een combinatie hiervan.

Academische zorg

De orthopeden zijn niet alleen in het Centraal Militair Hospitaal werkzaam maar ook in het Universitair Medisch Centrum Utrecht. Hierdoor bieden zij ook aan militaire patiënten academische zorg.