Opleidingen en trainingen

Bent u geïnteresseerd in een opleiding of training op het gebied van CBRN? Vul dan het contactformulier in onderaan de pagina. U kunt ook bellen met het bedrijfsbureau van het Defensie CBRN Centrum op telefoonnummer (073) 688 10 22. De CBRN-school en het Nationaal Trainingscentrum CBRN (NTC CBRN) verzorgen de opleidingen en trainingen.

Let op: coronamaatregelen

Multidisciplinaire trainingen op het oefenterrein zijn op dit moment niet mogelijk. Het NTC CBRN is wel open voor trainingen (op maat) die voldoen aan de RIVM-richtlijnen.

Kosten

Het NTC CBRN berekent kosten als u komt trainen. Het bedrag bestaat uit vaste en variabele kosten. Vaste kosten zijn voor het gebruik van het terrein, opbouwen van scenario’s, maaltijden deelnemers en personeelskosten, bijvoorbeeld voor een trainingscoördinator. Variabele kosten (tegen kostprijs) zijn onder meer voor inhuur trainingsacteurs, trainers of docenten.

Uw wensen bepalen de prijs

Na het indienen van uw aanvraag via onderstaand contactformulier krijgt u een uitnodiging voor een intake. Tijdens dit gesprek op het NTC CBRN in Vught krijgt u de verschillende mogelijkheden en settings te zien. Op basis van uw aanvraag en intake krijgt u een definitieve offerte.

Ontwikkelingen in 2022

In 2022 krijgt het NTC CBRN een simulatie- en trainingssysteem (STS). Dit systeem maakt het mogelijk om nog realistischer te trainen. Het Defensie CBRN Centrum gaat voor het STS producten ontwikkelen volgens het zogenoemde OTO-principe: opleiden, trainen en oefenen.

Het Defensie CBRN Centrum ontwikkelt in 2022 een producten- en dienstencatalogus. In deze catalogus ziet u welke producten en diensten het centrum aanbiedt en wat de kosten hiervoor zijn.

Contactformulier

Uw gegevens

Uw vraag of opmerking

Uw reactie gaat over: *

Meerdere keuzes mogelijk

Informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens

Wij gebruiken uw gegevens om uw vraag of opmerking te beantwoorden, waarna we ze vernietigen. Uw informatie delen we niet met derden.

Waarom vragen we om deze gegevens?

Wij gebruiken uw gegevens, met uw toestemming, omdat wij anders niet in staat zijn om uw vraag of opmerking te beantwoorden.

Hoe verwerken we uw gegevens?

Wij gebruiken uw gegevens om uw vraag of opmerking te beantwoorden. Onze eigen medewerkers beantwoorden uw reactie. Uw gegevens delen we niet met derden.

Hoelang bewaren wij uw gegevens?

Zodra wij uw vraag of opmerking hebben beantwoord, verwijderen we uw gegevens uit onze systemen.

Wat zijn uw rechten?

Meer informatie over uw rechten vindt u op de pagina 'Privacy'.

Akkoordverklaring *

Let op: als u op ‘Ga verder’ klikt, moet u naar beneden scrollen en kiest u voor ‘Wijzig’ of ‘Verstuur’.

Meer weten? Bekijk de andere CBRN-pagina's.