Pop-up store: werk aan de winkel bij Defensie

Een baan in de logistiek, techniek of facility? Als inkoper, bij een ICT-team of toch liever als beveiliger? Ook als burger kan je bij Defensie aan de slag. In de pop-up store op het Centraal Station in Utrecht wordt het allemaal uitgelegd. Defensie opende deze tijdelijke kiosk deze week.

Vergroot afbeelding Een kiosk van Defensie.
De pop-up store trok in de eerste dagen al de nodige bezoekers.

Medewerkers van alle krijgsmachtdelen zijn daar aanwezig om belangstellenden te vertellen over het werk bij Defensie. De stelling daarbij is: je hoeft geen militair te zijn om bij Defensie te werken. In de eerste dagen trok de kiosk al de nodige bezoekers.

Burgerfuncties

Deze pop-up store is Defensie-breed. De nadruk ligt op burgerfuncties, vooral op het gebied van inkoop, beveiliging, facilitair, techniek, IT en logistiek. Of het nou bij landmacht, luchtmacht, marine of marechaussee is, of bij het Commando Materieel en IT of het Defensie Ondersteuningscommando. Defensie kan nieuwe collega’s overal gebruiken.

De pop-up store staat er nog tot en met 8 oktober. Openingstijden zijn doordeweeks dagelijks van 8.00 tot 20.00 uur en in het weekeinde van 10.00 tot 18.00 uur.