Interactieve lezing: Geluk in tijden van oorlog en crisis

Air Mobility Command houdt vanwege het herdenken en vieren van 80 jaar vrijheid in Noord-Brabant een gratis interactieve lezing op dinsdag 17 september. De lezing Geluk in tijden van oorlog en crisis van Leo Bormans is in de bioscoop van Legerplaats Oirschot. Gebruik het aanmeldformulier op deze pagina als u de lezing wilt bezoeken. 

Geluk en welzijn op de internationale agenda

De Vlaamse auteur Leo Bormans geeft de lezing. Hij vraagt zich af wat de onrust in de wereld betekent voor ons geluk. Want vrede en veiligheid zijn voor het eerst in 80 jaar niet meer vanzelfsprekend zoals de situaties in Oekraïne en Israël laten zien.

Leo Bormans schreef het World Book of Happiness. Voor de kennis die hij deelt in dat boek raadpleegde hij 100 wetenschappers en experts uit 50 verschillende landen. In 2012 gaf de toenmalige voorzitter van de Europese Raad de 1e editie van het boek cadeau aan 200 wereldleiders. Hij vroeg hen geluk en welzijn op de internationale agenda te zetten.

Wees op tijd

Zorg dat u 15.00 uur aanwezig bent. De lezing duurt van 15.30  tot 17.00 uur Na afloop is er een borrel in het bedrijfsrestaurant tegenover de bioscoop. U heeft een geldig identiteitsbewijs nodig om de legerplaats op te komen.

Meer informatie over de lezing kunt u opvragen via vliegbasis.eindhoven@mindef.nl.

Bezoekadres

Legerplaats Oirschot
Eindhovensedijk 42
5688 GN Oirschot

Informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens

Wij gebruiken uw gegevens om u aan te melden en een uitnodiging te sturen. We delen uw gegevens voor een veiligheidscontrole met de Security Office ACC en verwijderen uw gegevens uit onze systemen zodra deze niet meer nodig zijn voor uw aanmelding. Meer informatie over het verwerken van persoonsgegevens op de website vindt u via de link in het uitklapmenu hieronder.

Akkoordverklaring(verplicht)