Oproep aan vrouwen in nieuwe wervingscampagne Defensie

“Zie jij jezelf in een rol bij Defensie’? Die vraag is vanaf vandaag te zien in de nieuwe wervingscampagne van Defensie, die zich richt op vrouwen. Al sinds 2016 voert Defensie gericht campagne op het werven van vrouwen. Bij deze nieuwe wervingscampagne ligt de nadruk op identificatie van vrouwen met Defensie.

De campagne spreekt vrouwen aan op hun unieke rol en competenties binnen een team. Juist waar het draait om samenwerking, kameraadschap en uitzonderlijk teamwork. De oproep aan vrouwen is daarom hun rol in het team van Defensie te ontdekken. Defensie benoemt daarom krachten en kwaliteiten zoals doorzettingsvermogen, durf en overzicht.

Niemand uniform

”Daarmee is deze campagne een ode aan diversiteit: iedereen een uniform, maar niemand uniform. Dat is de boodschap”, aldus Alex Franssen van Defensie.

De komende weken gaat Defensie voor maximale zichtbaarheid. De vrouwencampagne is te zien in de bioscoop, op social media en op digitale billboards. Uiteindelijk moet dit leiden tot het bezoeken van de campagnesite werkenbijdefensie.nl/team.