Publieksconcert: United Forces

De Koninklijke Landmacht stelt in 2017 haar muzikale paradepaardje beschikbaar voor publieksconcerten door heel Nederland. De Koninklijke Militaire Kapel ‘Johan Willem Friso’ geeft de bezoeker met een hoogwaardig muziekprogramma een sfeervol beeld van de landmacht anno 2017. Het concert wordt ondersteund met beelden van internationale samenwerking.

Dit concert aanvragen

Bent u geïnteresseerd om deze unieke voorstelling in uw dorp of stad te krijgen en beschikt u over het vereiste organisatietalent? Vraag het concert dan aan via het aanvraagformulier onderaan deze pagina.

Het concert boeken is makkelijk. Maar er zijn enkele voorwaarden. Een geschikte accommodatie (zoals theater of ruime sporthal) met vrije toegang is een vereiste. Ook is het wenselijk dat de aanvraag vanuit een vereniging, stichting of de gemeente komt. En dat u muziekliefhebbers kunt bereiken en enthousiast maakt om te komen. Het Impresariaat Militaire Muziek komt graag bij u kijken om de mogelijkheden te bespreken.

Video: Koninklijke Militaire Kapel 'Johan Willem Friso'

Aanvraagformulier militaire muziek

Aanvraagformulier militaire muziek

Vul hier in wat voor optreden het gaat; bijvoorbeeld “medaille uitreiking” of “concert veteranen”.

00:00 uur

00:00 uur

Vul hier in waar de activiteit gaat plaatsvinden.

Vul hier het adres van het onderdeel of locatie in.

Vul hier de locatie in waar het optreden plaats moet vinden.

Ik/wij vragen militaire muziek aan, vanwege…

Vul hier een getal in.

Uw persoonsgegevens zoals naam en e-mailadres worden alleen gebruikt voor de planning en uitvoering van militaire muziek en concerten.