Groetendag Missie MAX

Op zaterdag 10 november worden opnames gemaakt voor de groetendag Missie MAX. Op die dag kunt u een videoboodschap inspreken voor uw uitgezonden relatie. En u heeft dan misschien live contact met het missiegebied. De opnames van die dag kunt u rond de feestdagen op NPO1 terugzien.

Tijdens de groetendag treden bekende artiesten op en kunt u meedoen met diverse workshops. Ook voor de kinderen zijn er veel doe-activiteiten.

Het programma is van 10.30 tot 16.15 uur. Maar de zaal is eerder open: u bent al welkom vanaf 10.00 uur!

Hart van Holland

Ook dit jaar zijn de opnames in evenementencomplex Hart van Holland.

Adresgegevens:
Hart van Holland
Berencamperweg 12
3861 MC in Nijkerk

Download de routebeschrijving onderaan de pagina.

Aanmelden

U kunt zich nu aanmelden voor de groetendag.

Zoals elk jaar treedt het Missie MAX kinderkoor op met een bekende artiest. Willen uw kinderen meedoen? Zij kunnen zich aanmelden voor Missie MAX Stars.

Neem uw postpakket mee

U kunt op deze dag postpakketten voor uw relatie inleveren. Houdt u wel rekening met de voorwaarden die gelden voor het versturen van de pakketten naar het missiegebied?

Usb-stick voor relatie

De opnames van de groetendag worden samen met de groeten van bekende Nederlanders uitgebracht op een usb-stick. Die krijgt uw relatie voor de feestdagen in het uitzendgebied.

Tv-uitzendingen

Het groetenprogramma Missie MAX 2018 wordt rond de feestdagen in december op NPO1 uitgezonden. In het programma ziet u de van tevoren opgenomen groeten, het bezoek van Omroep MAX aan een missiegebied en andere verhalen.

Meer informatie?

Heeft u nog vragen? Bel dan tijdens kantooruren met bureau Thuisfrontzaken, telefoon (030) 218 19 24.