Bezoek Bronbeek met familie of kinderen

Met onze enthousiaste gidsen ontdekken kinderen meer. Gidsen vertellen opmerkelijke details en interessante weetjes.

Reserveren

Een gids kost € 25 voor een groep van maximaal 15 personen. Reserveer minimaal 3 weken van tevoren via het reserveringsformulier. Hierop zijn ook speciale wensen aan te geven.

Speurtochten

Bij de receptie kunnen ze meer vertellen over de speurtocht op het landgoed. De speurtochten zijn elke dag te doen van 10.00 tot 17.00 uur, behalve op maandag. Kies zelf het moment dat het beste uitkomt.

Kinderboerderij

Voor de kleinste bezoekers is er een kinderboerderij, deels onderhouden door de bewoners. In het weitje scharrelen ezels, geitjes, kippen en duiven tussen de mooie oude fruitbomen.

Kinderworkshops

Elke schoolvakantie voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Maak bijvoorbeeld een kris (Indonesische dolk), bekijk een wajangvoorstelling (Indonesisch poppenspel) of doe de jungletraining.

Verjaardagsfeestjes

Vier je verjaardag bij Bronbeek! Doe bijvoorbeeld een workshop Gamelan (Indonesische slaginstrumenten). Maak kennis met de traditionele Indonesische muziek, gespeeld op slagwerkinstrumenten als gongs en xylofoons. Aan het einde van de workshop spelen kinderen zelf een liedje op deze bijzondere instrumenten.

Ben je dapper geweest? Maak dan een militaire medaille. Maar een dierenmasker maken kan ook.

De workshops gaan goed samen met een kinderrondleiding of een speurtocht op het landgoed. Er is limonade en cake of spekkoek bij te bestellen.

Reserveer minimaal 3 weken van tevoren via (026) 376 35 78 of loket.bronbeek@mindef.nl.