13 Okt

Sprookjesfestival Museum Bronbeek

Activiteitendata
-
-
Museum Bronbeek, Velperweg 147 in Arnhem

Tijdens het  Sprookjesfestival kun je buiten op het landgoed Bronbeek meedoen aan activiteiten rond het thema ‘Gekkigheid’. Doe de workshop ‘Alle gekheid op een stokje’, of kom een rariteitenkijkdoos maken! Leeftijd vanaf 2 jaar. Deelnemen kan van 13 tot en met 21 oktober elk dag. Let op: niet op maandag 15 oktober

Opening Sprookjesfestival

Kom op zaterdag 13 oktober ook naar de grote opening van het Sprookjesfestival op het landgoed Bronbeek. Prinses Arnerijntje is daar dan zelf aanwezig! Maar waar? Ze heeft een te gekke droom gehad over de schoonheid van Indië. Ze is betoverd door alle geuren en kleuren en is de weg kwijt. Ze is ergens op het landgoed en vermoedelijk in slaap gevallen. In een gek(ken)huisje denken we. Kom jij helpen Arnerijntje tevoorschijn te toveren? Neem je toverstokje mee. Versier je stokje met gekkigheid, dan komt prinses Arnerijntje vast terug!

De toegang voor kinderen tot 5 jaar is gratis, vanaf 5 jaar €3 en volwassene €6. Kaartjes zijn te koop bij de hoofdingang van het museum. Hiermee kun je het museum bezoeken en deelnemen aan de workshops. Reserveren is niet nodig.

Parkeren

Op 13 oktober kunt u behalve op het landgoed Bronbeek ook gratis parkeren op het parkeerterrein van de HAN op de Ruitenberglaan.