Wil je meedoen met de korte portretten?

Vocht jouw opa mee in de Tweede Wereldoorlog... en werk jij nu zelf bij Defensie?

In 2019 en 2020 herdenken we in Nederland 75 jaar vrijheid. Daarom selecteren we 75 reacties voor een kort portret (tekst en foto). Er staan al portretten op de pagina Mijn opa vocht ook... (die zonder verwijzing naar een interview). Om jouw portret te maken vragen we je onderstaand formulier in te vullen.

Aanmelden ‘Mijn opa vocht ook...'

Weet je de functie die je opa had? Vul deze dan in.

Vul hier je eigen functie in.

Waar heb je zelf gezien wat vrijheid betekent? Bijvoorbeeld: “In Afghanistan zag ik tijdens mijn uitzending steeds meer meisjes naar school gaan.” Of “Een man op het station werd uitgescholden vanwege zijn huidskleur. Daar heb ik wat van gezegd." De redactie kan indien nodig je tekst inkorten.

Upload een foto van jezelf waarop je goed in beeld bent. Een werksituatie is helemaal mooi. Je naam en foto komen op internet te staan. Wil je dit liever niet, geef dit dan aan bij de opmerkingen.

Informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens

De redactie gebruikt uw gegevens om uw aanmelding te beoordelen. En om contact met u op te nemen. Ze worden vernietigd als ze hiervoor niet meer nodig zijn. Uw gegevens worden niet met anderen gedeeld.

Waarom worden deze gegevens gevraagd?

De redactie heeft uw gegevens nodig om uw aanmelding te beoordelen. En om met u in contact te kunnen komen.

Op welke manier worden uw gegevens verwerkt?

Uw gegevens komen binnen bij de redactie. De redactie gebruikt de gegevens om contact met u op te nemen. Wij delen uw gegevens niet met derden.

Hoelang bewaren wij uw gegevens?

Wij vernietigen uw gegevens als ze niet meer nodig zijn voor het project ‘Mijn opa vocht ook voor vrijheid.’

Wat zijn uw rechten?

Meer informatie over uw rechten vindt u op de pagina 'Privacy'.

Akkoordverklaring *