Frontdoor: de toegangspoort voor innovatieve samenwerking met Defensie

Defensie is altijd op zoek naar innovatieve ideeën om de slagkracht en het voortzettingsvermogen van de krijgsmacht te versterken. Heb jij een innovatief idee, of wil je op een vernieuwende manier samenwerken met Defensie? Frontdoor is daarvoor de ‘toegangspoort’. 

Stel, je hebt een goed idee of een slim samenwerkingsvoorstel. Mooi, want hier zijn we naar op zoek. Toch begrijpen we dat je het misschien lastig vindt om bij Defensie de weg naar de juiste mensen te vinden. Maar daar hebben we nu iets op gevonden: Frontdoor. Bij Frontdoor werken mensen die de Defensieorganisatie heel goed kennen en die ook goed kunnen inschatten waar een potentiële partner naar op zoek is. De mensen van Frontdoor bepalen aan de hand van een vraaggesprek de juiste match binnen Defensie. Ze vertellen niet alleen waar je moet zijn, maar ook hoe daar te komen. Zonder te verdwalen, want jij bent belangrijk voor ons.

Maar wat kan Defensie jou bieden? Defensie is een grote en diverse organisatie. Wereldwijd actief in de domeinen land, zee, lucht, ruimte en cyber. Maar we hebben en kunnen niet alles zelf. Buiten Defensie is veel meer kennis en capaciteit aanwezig die ook nodig is om in de toekomst voor vrijheid en veiligheid te kunnen blijven zorgen. Daar kunnen en moeten we samen voor zorgen. We hebben elkaar nodig.

Dus wil jij een deel van je workforce delen met ons? Heb je een innovatief idee voor een dienst waar wij iets mee kunnen? Een slimme toepassing misschien? Werk dan met ons samen aan het beschermen wat ons dierbaar is.