Defensie heeft logistiek goeroe binnen gelederen

Brigadegeneraal Hans Damen mag zich Logistiek Goeroe 2018 noemen. Met 57% van de stemmen wist de militaire souschef Logistiek de winst ruimschoots binnen te halen. Tijdens de verkiezingsuitslag in een evenementenhal in Maarssen, bleek de Jong Logistiek Nederland-Award voor hem te zijn.

Overhandiging JLN Award aan Hans Damen.
Beeld: Foto: Roy Reerink.
Onder toeziend oog van een 150-koppig publiek wordt brigadegeneraal Damen uitgeroepen tot goeroe.

Argumenten om Damen tot goeroe uit te roepen waren zijn enthousiasme voor het logistieke vak en het leggen van verbindingen tussen militaire en civiele logistiek. Daarnaast speelde het steunen van logistieke talenten een rol.

Damen: “Ik voel me zeer vereerd met de uitverkiezing en wil dan ook iedereen bedanken die op mij heeft gestemd. Er wordt ongelooflijk hard gewerkt door militaire logistici en ik zie mijn benoeming tot goeroe ook wel als blijk van erkenning voor al mijn logistieke collega’s.”