Alle Hens- en marine-app voor mobiele apparaten

Een app die met 1 klik de wereld van de Koninklijke Marine ontsluit. Vanaf vandaag is die er. De naam: de Koninklijke Marine App.

Cover digitale Alle Hens.
De nieuwste uitgave van Alle Hens is nu ook via de app te lezen.
Screenshot van de marine-app.
De Alle Hens / marine-app.

De marine biedt belangstellenden een makkelijkere manier om magazine Alle Hens te vinden. Daarnaast biedt de app ook toegankelijke informatie aan personeel en publiek over de activiteiten van de marine in het algemeen. Heel overzichtelijk vind je allerlei info over inzet, eenheden en materieel van de KM. Om maar wat te noemen: schepen, helikopters, (mariniers)eenheden, bases, bewapening en voertuigen. Daarnaast zij alle nieuwsberichten te lezen en is het mogelijk door te klikken naar Facebook, Instagram, Twitteraccount en het YouTube-kanaal van de marine.

De app is gratis te downloaden bij de Apple Store voor de iPhone en bij de Play Store voor Android.