Actueel

Deze hoofdrubriek bevat 7 rubrieken:

Expositie 'Oost West - Thuis Best'

Datum:
-
Locatie:
Museum en landgoed Bronbeek, Velperweg 147, Arnhem

28 beelden verlevendigen vanaf 15 april tijdelijk landgoed Bronbeek. 6 studenten van de opleiding ‘Docent Beeldende Kunst en Vormgeving’ van ArtEZ Hogeschool voor de Kunsten in Arnhem hebben de beelden gemaakt.

De studenten zijn in gesprek gegaan met de bewoners van tehuis Bronbeek over het thema ‘Thuis’. Wat maakt thuis eigenlijk thuis? Kun je je thuis meenemen? En hoe kun je je thuis voelen als je weg bent van je eigenlijke thuis? De gesprekken vormden inspiratie voor ruimtelijke kunstwerken. De studenten proberen hiermee antwoorden te geven op de vragen of laten zien wat thuis voor hen betekent.

Bekijk de Facebookpagina van de expositie.

Zie ook

Defensie beschermt wat ons dierbaar is.